Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 085 30 37 499

Wilt u uw huis snel verkopen? Wilt het zonder verlies kunnen verlaten? Of wilt u het verkopen om het vervolgens terug te huren? Dan is MaatwerkWoningKopers de meest geschikte partner voor u.

Er kunnen legio mogelijkheden zijn waarom u één van de bovengenoemde zaken wilt. Voor uw gemak, zetten wij hier de meest voorkomende praktijkvoorbeelden voor u op een rijtje.

Financiële moeilijkheden

Bent u werkeloos geworden en staat het water u aan de lippen? Of bent u door ziekte niet meer in staat om de woonlasten maandelijks te betalen, waardoor er een betalingsachterstand ontstaat? Wij hebben de oplossing.

Wij kopen uw woning snel. U bent van de lasten af en maakt bovendien geen extra kosten om uw huis klaar te maken voor bezichtigingen. U bent geen geld kwijt aan notarissen en makelaars en u bespaart uzelf veel onzekerheid. U hoeft immers geen maanden te wachten tot zich een mogelijke koper aandient (de huizenmarkt is anno 2016 bij uitstek een kopersmarkt). U gaat bovendien geen langdurig verkooptraject in.

Dreigende executie verkoop

Voorkom dat u uw huis voor gemiddeld 40% onder de marktwaarde wordt verkocht op een veiling. Voorkom dat u met een restschuld blijft zitten. Neem contact op met ons en wij verzorgen een snelle verkoop, voor een eerlijke prijs. Ook kunnen wij de maandelijkse betalingen overnemen, zodat u een nieuwe toekomst kunt opbouwen.

Echtscheiding

Zit u in een echtscheiding? Of wellicht zelfs in een vechtscheiding? Wat de situatie ook is, een snelle oplossing is gewenst. U wilt beiden verder met uw leven. Laat ons in deze moeilijke periode één (soms hele grote) zorg uit handen nemen.

Verhuizen of emigreren

Heeft u een nieuwe baan elders, of gaat u in een ander land een nieuw leven opbouwen? Laat de verhuizing het traject niet met maanden vertragen. Wij helpen u om uw woning snel en zonder rompslomp te verkopen.

Huis verkregen uit erfenis

Heeft u onlangs een huis geërfd? Als u ervoor kiest het snel te verkopen, voorkomt u de moeilijkheden die zich nu eenmaal voordoen bij het hebben van een extra huis. Bespaar uzelf de dubbele maandlasten, het onderhoud en de lange verkoopperiode zonder concrete verkooptermijn via een makelaar.

Verkoop en terughuren om geld vrij te maken

Wanneer uw huis grotendeels afbetaald is en u graag de waarde van uw huis vrij wilt maken om ruimer te kunnen leven, dan heeft MaatwerkWoningKopers de vastgoedoplossingen in huis. Wij kopen uw huis, u ontvangt de waarde en daarna huurt u het huis van ons.

Vastzitten in keten van huizenbezitters

In veel aan- en verkooptrajecten bent u tot op zekere hoogte afhankelijk van anderen. Heeft u een huis gekocht, maar gaat de verkoop van uw oude woning ineens niet door? Dan kunt u flink in de problemen komen. Uiteindelijk kan zelfs de aankoop niet doorgaan. MaatwerkWoningKopers kan snel inspringen. Wij kopen uw huis alsnog (én snel), zodat u alsnog uw nieuwe woning kunt betrekken.

Leeftijd en gezondheid

Laat uw gezondheid het u niet meer toe om in uw huidige woning te kunnen blijven? Dan is een soepele overgang niet alleen wenselijk, maar zelfs noodzakelijk. MaatwerkWoningKopers zorgt ervoor dat u snel de overstap kunt maken naar een woning die past bij uw situatie.

Wie u ook bent en wat uw omstandigheden ook zijn: wij staan voor dé oplossing die het best past bij uw persoonlijke situatie. We zeiden het al eerder: dáárom heten wij MaatwerkWoningKopers.

Heeft u interesse in onze services? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar!

Wat wij concreet verstaan onder maatwerk?

Wij begrijpen dat iedereen anders is. Dat ieders persoonlijke omstandigheden uniek zijn. Vanuit dat begrip spannen wij ons in om iedereen een passende oplossing te bieden rond de verkoop van zijn huis. Maar waar ziet u dat stuk maatwerk nu in terug?

Financiële regelingen

Wij bieden een breed scala aan financiële regelingen. Samen kiezen we degene die het best bij u past. U kunt uw huis verkopen en terug huren, uw huis direct verkopen, uw maandelijkse hypotheeklasten over laten nemen of een direct voorschot krijgen op de verkoop.

Overgangsbehoeftes

In overleg bieden we u de ruimte om ook na de snelle en vlot geregelde verkoop aan ons tijdelijk nog in het huis te wonen in afwachting van de oplevering van uw nieuwe huis.

Tijdstraject

U bepaalt zelf de datum waarop u het contract tekent en de datum waarop u verhuist.

Heeft u interesse in onze services? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar!

Waarom niet een makelaar?

Ja, waarom niet gewoon naar een makelaar gaan. Iedereen doet het. Het merendeel van de mensen kent maar één manier om een huis te verkopen en dat is via een makelaar. Wij durven het gewoon te stellen: als je je huis snel wilt verkopen, dan is de reguliere makelaardij niet de juiste weg.

Nog los van het feit dat het hele traject van taxaties, bezichtigingen en onderhandelingen u tijd, moeite en geld kost, is er één fundamenteel verschil tussen MaatwerkWoningKopers en de makelaar: bij makelaars is geen controle over de verkooptijd.

Ook hebben makelaars belang bij een zo hoog mogelijke vraagprijs (liefst boven de marktprijs) om uw woning voor zoveel mogelijk geld te verkopen. Nu klinkt dat mooi, maar het probleem van deze werkwijze is dat wanneer er weinig interesse voor uw huis blijkt te zijn (al dan niet door de hoge vraagprijs), de makelaar de vraagprijs geleidelijk zal verlagen. Er kunnen maanden overheen gaan voordat er eindelijk interesse is. Zelfs dan is er nog geen garantie dat de koper de financiering rond krijgt. Soms moet de koper eerst zelf zijn woning verkopen en zit u vast in de keten van huizeneigenaren. Als u in de situatie zit dat u snel uw huis wilt verkopen, kost zo’n traject u teveel tijd en (vooral) geld. U heeft behoefte aan zekerheid. Wij zijn ervaren, flexibel en efficiënt. Wij bieden u de zekerheid, dat u uw woning snel verkoopt en onder uw voorwaarden.

Onze makkelijke en snelle service

Gegarandeerde verkoop
Flexibel qua oplossing, verkoopdatum en verhuizing
Onderhoud aan uw huis is niet nodig.
Niet elke keer uw huis opruimen voor bezichtigingen
Wij zijn discreet

Traditionele makelaardij

Onzeker om kopers te vinden
Vaste datum voor de verhuizing
Mogelijk vraagt de makelaar om reparaties uit te voeren
Vreemden in huis, en opruimen voor bezichtiging
Verkoopbord

Heeft u interesse in onze services? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar!

En wie zijn wij dan wel?

Wij zijn MaatwerkWoningKopers en zijn gelieerd aan National Property Buyers. In het Verenigd Koninkrijk helpen wij mensen sinds 2005 met de verkoop van hun woning. Wij hebben het grootste netwerk van privé investeerders op de Britse eilanden en zijn sinds 2015 actief in Nederland. Elk jaar weer staan wij duizenden mensen bij die hun huis snel en efficiënt willen verkopen.

Op basis van onze ervaring, netwerk en schaalgrootte, kunnen wij u het volgende beloven:

Gegarandeerd het hoogste contante bod bij een snelle verkoop;
De verkoop kan binnen 4 weken rond zijn;
U bespaart op hypotheeklasten en makelaarscourtage;
Wij nemen alle verkoopkosten (notaris-, administratie- en taxatiekosten) voor onze rekening;
U verkoopt uw huis, ook als er geen sprake is van overwaarde;
Wij voorkomen gedwongen verkoop;
U kunt uw huis in elke conditie verkopen;
Wij nemen per direct de hypotheeklasten van u over;
Onze service is discreet en vertrouwelijk;
U kunt uw huis verkopen en vervolgens huren;
Wij zijn transparant – er zijn geen verborgen kosten;
U blijft tijdens het traject op de hoogte van alle te nemen stappen.

Heeft u interesse in onze services? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar!

Wanneer niet?

Er zijn talloze scenario’s mogelijk waarin wij huiseigenaren kunnen helpen. Er zijn echter ook situaties waarin dit niet kan. Bij transparant zijn over wat je kunt doen, hoort ook duidelijk zijn over wat je niet kunt doen. Is het onderstaande van toepassing op uw situatie, dan kunnen wij u helaas niet helpen.

Situatie 1

Situatie 1

Privé investeerders onderscheiden zich in handelingssnelheid en zijn niet afhankelijk van hypotheekverstrekkers om de aankoop van uw huis te financieren. Zij zijn wél afhankelijk van het rendement dat zij kunnen halen uit de aankoop van de woning. Dit betekent dat investeerders een bod plaatsen van circa 10-20% onder de marktwaarde. Bij een huis van bijvoorbeeld 100.000,- betekent dit een bod van ca. 85.000,-. Het percentage wordt onder meer gebruikt om de directe kosten van taxatie, bouwkundig rapport, notaris en renovatie van de woning te betalen. En uiteraard om de bedrijfsvoering te kunnen continueren. Indien u snel uw huis wilt verkopen, moet u dus bereid te zijn om deze voor een bescheiden percentage onder de marktwaarde te willen verkopen.

Situatie 2

Situatie 2

Het rendement van de investeerder hangt deels af van de potentie van de woning. Onze investeerders kopen doorgaans woningen om deze te renoveren en vervolgens door te verkopen of om deze te verhuren. Omwille van budget en risicospreiding zoeken wij naar woningen tot maximaal 400.000,-. Moet uw huis meer opleveren? Dan verwijzen wij u graag door naar andere spelers in de woningmarkt.

Situatie 3

Situatie 3

Wij zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie. Als wij op basis van onderzoek en onze expertise tot de conclusie komen dat uw huis geschikt is om (snel) verkocht te worden op de reguliere markt en dat u een hoger bod kunt ontvangen op uw woning, dan zullen wij u in dat geval adviseren om dit te proberen. In ons advies gaan we uit van uw persoonlijke situatie, de locatie van de woning en het type huis. Uiteraard staan wij voor u klaar indien het onverhoopt toch niet gelukt is uw eigendom snel te verkopen.

Kort samengevat…

Door gebruik te maken van onze makkelijke en snelle service kunt u op korte termijn uw huis verkopen of verlost zijn van uw maandelijkse hypotheeklasten. Dit betekent voor u dat:

U uw volgende huis kunt kopen/huren
U meer geld te besteden heeft
U van alle stress en onzekerheid af bent
U uw huis discreet verkoopt
U geen extra verkoopkosten hoeft te maken
U geen bezichtigingen hoeft voor te bereiden; geen extra opruim- en schoonmaaksessies en geen aanpassingen in uw agenda.