Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 085 30 37 499

Hoe werkt het?

U wilt uw huis snel verkopen? Dat regelen we in drie eenvoudige, overzichtelijke stappen:

Bod op uw woning

Doe nu een aanvraag

Wij kopen uw woning

Op uw moment

Geld op uw rekening

Dat is alles!

U Neemt Contact Met Ons Op. U Ontvangt Binnen Een Week Een Bod.

U neemt contact met ons op. U ontvangt binnen een week een bod.

U benadert ons door het formulier op de contactpagina in te vullen, of door te bellen naar 085 3037499. Op basis van de door u verstrekte informatie, de gegevens van lokale vastgoedexperts en onze jarenlange ervaring, stellen we de geschatte marktwaarde van de woning vast. Wij brengen vervolgens een bod uit. U wilt snel verkopen, dus u heeft binnen een week een bod op uw huis.

Een Formele Taxatie. Voor De Zekerheid.

Een formele taxatie. Voor de zekerheid.

Bent u tevreden met ons bod, dan zetten wij alle overeengekomen afspraken op papier en tekenen een voorlopige koopovereenkomst. Vervolgens wordt ter verificatie van de marktwaarde de woning getaxeerd door een beëdigd taxateur. We doen deze taxatie voor u en de investeerder, zodat de prijs is gebaseerd op de feitelijke waarde van de woning. We vinden het belangrijk om hierin volledig transparant te zijn.

Wij Maken Het Koopcontract. U Ontvangt Het Geld.

Wij maken het koopcontract. U ontvangt het geld.

De notaris stelt op basis van onze voorlopige koopovereenkomst het definitieve koopcontract op, waarin we alle afspraken op het gebied van de planning en financiële vergoeding vastleggen. Meer over onze vele maatwerkoplossingen vindt u op de pagina ‘Waarom MaatwerkWoningKopers’. Bij de notaris wordt het verkoopcontract getekend en krijgt u de (eventuele) overwaarde direct op uw rekening gestort. Wij hebben een netwerk van geselecteerde notarissen die in staat zijn om te werken met korte termijnen. Uiteraard kunt u ook uw eigen notaris kiezen, als deze binnen het door uw gewenste tijdspad kan werken. Op de verkoopdatum regelen we ook de sleuteloverdracht. Vanaf dat moment bent u huisvrij.

Heeft u interesse in onze services? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar!

Gedragscode

Wij zijn ons bewust van het feit dat wij u bijstaan in een belangrijk proces. Een proces dat een grote impact op uw leven heeft. Wij hanteren daarom een strikte gedragscode. Deze houdt in elk geval de volgende zaken in:

U bent altijd op de hoogte van alle gegevens. Geen kleine lettertjes of verborgen kosten. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen;
Wij spannen ons in om een oplossing op maat te bieden en een win-win situatie te creëren voor ons beiden;
Wij berekenen geen kosten door;
Wij staan achter onze afspraken en komen die na;
Wij gaan vertrouwelijk om met de door uw verstrekte gegevens en behandelen het hele verkooptraject met de grootst mogelijke discretie.